ندای لرستان

آخرين مطالب

بارندگی‌های همه شهرها لرستان به‌غیراز دو شهر منفی بود – آفتاب نو | اخبار ورزشی گفتگو

بارندگی‌های همه شهرها لرستان به‌غیراز دو شهر منفی بود – آفتاب نو | اخبار ورزشی
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه شنبه اولین جلسه شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه سازگاری با کم‌آبی در شرکت آب منطقه‌ای لرستان برگزار شد.
در این جلسه مدیرکل هواشناسی لرستان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آب‌وهوای لرستان، اظهار داشت: اندازه‌گیری میزان بارش‌ها به دو صورت پهنه‌بندی و بارش نقطه‌ای انجام می‌شود که روش پهنه‌بندی برای کل استان و توسط 209 باران‌سنج انجام شده و روش نقطه‌ای مختص هر شهرستان است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی گفت: فقط در شهرستان‌های الیگودرز با 13 درصد و دورود با هفت درصد، بارندگی‌ها مثبت بوده و در سایر شهرهای لرستان روند بارش‌ها کاهشی بوده است.
292 حلقه چاه آب غیرمجاز پُر شد
احمد گودرزی معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای لرستان نیز در این جلسه گزارش کاملی از وضعیت منابع آب سطحی و زیر زمینی و آخرین وضعیت سدهای استان را ارائه کرد.
وی به اجرای مدیریت هم زمان آب و برق در سال گذشته توسط وزارت نیرو اشاره کرد و افزود: 958 مورد چاه متخلف در سطح استان توسط شرکت آب منطقه‌ای شناسایی و به شرکت توزیع برق برای قطع برق و محدودسازی معرفی شده‌اند.
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای لرستان، افزود: همچنین در سال گذشته 292 حلقه چاه غیرمجاز پر و مسلوب المنفعه شده است و 180 دستگاه کنتور هوشمند نصب شده است.
کارگروه تخصصی تشکیل شد
رضا آریایی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان نیز در این جلسه، اظهار داشت: حفاظت از منابع آب زیرزمینی و توزیع عادلانه آب بسیار حائز اهمیت است و باید محور توجه قرار گیرد.
وی پیشنهاد تشکیل کارگروه تخصصی با مشارکت شرکت آب منطقه‌ای، جهاد کشاورزی و دانشگاه‌ها در مرکز استان و همچنین کارگروهی متشکل از مسئولین محلی برای پیاده‌سازی روش‌های نوین کشاورزی و مدیریت منابع آب را مطرح و بر اجرایی کردم مصوبات جلسه تأکید کرد.
بنابراین گزارش، تعیین الگوی کشت در شهرستان‌ها متناسب با منابع آبی هر شهرستان، برخورد با موتور تلمبه‌های غیرمجاز، جلوگیری از ورود کشاورزان غیربومی و اجاره اراضی دیم و آبی برای کشت محصولات آب‌دوست، مکلف کردن شهرداری‌ها به جداسازی آب مورد استفاده در آبیاری فضای سبز از منابع آب شرب، توزیع عادلانه آب، توجه قضات دادگستری به ماده 45 قانون، قطع برق چاه‌های غیرمجاز متخلف، الزام همه چاه‌های کشاورزی و صنعتی به نصب کنتور هوشمند و اطلاع‌رسانی مدیریت توأمان آب و برق به کشاورزان توسط دستگاه‌های متولی، از مهم‌ترین موارد مطرح شده در جلسه بود.
منبع:+
تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بی‌ثباتی در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1022963/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

تهدید ریزگردها برای لرستانی‌ها

16 سالگی سد «آبسرده»؛ افتتاح شاید 1407

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فرماندار ازنا منصوب شد

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

وجود بیش از 2 میلیون هکتار اراضی مرتعی و جنگلی در لرستان

افتتاح 2 میلیارد تومان طرح عشایری در لرستان

6 مصدوم در تصادف محور بروجرد-خرم‌آباد

طلب بیش از 700 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از نهادهای بیمه

تولید 3.71 مگاوات برق در لرستان با ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی

10 هزار مترمربع از اراضی کشاورزی خرم‌آباد رفع تصرف شد

جنگ روایت‌ها در میانه آتش

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

حکمرانی روند کاهشی در بازار طلا؛ دلار ثابت ماند

چرا دلار کمتر از 70 هزار تومان نمی‌شود؟

پیش‌بینی «سالی خیره کننده برای طلا»

افتتاح 18 هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه عمرانی در 5 استان تا پایان 1404

واردات مونتاژکاران در سال 1403 به 5 میلیارد دلار رسید

افزایش 60 تا 160 درصدی قیمت سیب‌زمینی و حبوبات در دولت چهاردهم

واردات گوشت قرمز رکورد زد؛ 1/3 میلیارد دلار خروج ارز از کشور رقم خورد

هجوم بانک‌های مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساس‌ترین دوره تاریخی خود؟